Gumicukor

Erre az állatövi jelre vár hatalmas szerencse

 

 


Vajon Te a szerencsés emberek közé tartozol? Találtál már négylevelű lóherét? Hoz szerencsét a kéményseprő? A patkó? Netán a manapság ritka zöld trabant?

Ha megnézed a most következő felsorolást, kiderülhet, hogy ezek nélkül is a szerencsések táborát gyarapítod, akire hatalmas jó vár.

Nos, nézzük meg:


Kos
2017-ben mosolyogni fognak a Kosok, hisz tiszta és őszinte formában berobban életükbe a lelki társ, s vele együtt a tiszta és őszinte szeretet. A már párban élőknek sem kell szomorkodni, a szeretett férfi mindenben támogatja őket. Ahhoz, hogy a szerencse kísérje Őket egész évben, osszák meg ezt a cikket!

Bika
A Bikának 2017 pénzügyi jólétet és stabilitást hoz. Minden régi munkája most termel profitot, megérte energiát belefektetni mindbe. Hogy ez a siker kísérje a következő munkáját,  ossza meg ezt a cikket!

Ikrek
2017 az Ikrek jegy szülöttjének a társadalmi ranglétra egy magas fokát hozza el. Szerepe lesz a társadalom átformálásában. Annak érdekében, hogy ne veszítse el a lehetőséget, hogy megragadhassa és meg is tarthassa a szerencse farkát, ossza meg ezt a cikket! 

Rák
A Rákok 2017-ben örülhetnek a jó egészségüknek. Minden betegség lepattan róluk, semmi meg nem fertőzi, ki nem üti őket. Ahhoz, hogy tovább erősödjön az immunrendszerük, ne felejtsék el megosztani ezt a cikket!

Oroszlán
Az Oroszlán jegy szülöttje  2017-ben ragyog. Akár nyilvánosan szerepel, akár a környezetére akar nyomást gyakorolni, sikerül neki minden. Számára 2017-ben minden egyszerű és könnyű, de hogy így is maradjon, ossza meg ezt a cikket! 

Szűz
A Szűz 2017-ben képes lesz teljes mértékben élvezni az otthoni kényelmet. Bárhová is utazik az idén – márpedig utazásból nem lesz hiány – mindenhonnan hazavágyódik majd az otthon melegébe.Hogy a sok utazás biztosan ne maradjon el, ossza meg ezt a cikket! 

Mérleg
Mérleg jegy szülöttjének 2017 elmondhatatlan gazdagságot hoz. Talán még a lottó 5-ös is a markát üti, vagy esetleg örököl egy elfeledett, távoli rokontól. Ehhez azonban nem árt, ha megossza ezt a cikket! 

Skorpió
A Skorpió 2017-ben végül képes lesz arra, hogy kitárja a szárnyait. Magabiztosan, erősen néz a dolgok elé, s érzi, képes arra, hogy uraljon minden helyzetet.  Annak érdekében, hogy maximalizálja a befolyását 2017-ben, ossza meg ezt a cikket!

Nyilas
A Nyilas 2017-ben egy sor nagyon sikeres rendezvény házigazdája lesz. Üzletei virágozni fognak, s egy sikeres ember mögött mindig szerető család áll, a Nyilasnak ebben sem lesz hiány. A család mindenben támogatja. Annak érdekében, hogy ne riassza el a szerencsét, ossza meg ezt a cikket! 

Bak
2017-ben a csillagok a Baknak a családi élet csodás alakulásában fognak segíteni. Akinek nincs gyermeke, 2017-ben gyermekáldásban is része lesz. Rengeteg meglepetés vár a Bakra 2017-ben, de ahhoz ossza meg ezt a cikket!

Vízöntő
A Vízöntőkre 2017-ben rengeteg lehetőség vár. Csodás módon nő a jöveleme is. Ossza meg ezt a cikket, hogy a dolgai zökkenők nélkül menjenek.

Halak
A Halak 2017-ben örülhetnek egy nagy ajándéknak. Valóra válik, amire eddig csak vágyódtak, amire gondolni sem mertek. Mindehhez nem árt megosztani ezt a cikket!

 
via

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!