Gumicukor

Válassz egy pillangót és tudd meg a lelked titkát

 

 


A pillangó ősi és gyönyörű szimbólum, a lelket jelképezi, az örök életet, valamint a lélek és az univerzum kapcsolatát.

Választásod ma a lelked titkát fejti meg, megtudhatod, az Univerzum szerint mi az, amin változtatnod kéne. Ám akkor sincs semmi, ha most úgy döntesz, mégsincs kedved ehhez.
Ebben az esetben köszönöm, hogy erre jártál.

Aki maradt, válasszon egy pillangót és olvassa el a jellemzést…


1. Pillangó
Nagyon pozitív személyiség vagy. Őszinte, meleg a lelked, amiben van helye mindenkinek. Lelkedbe zársz minden elveszettet, mint valami védő anya az elkóborolt állatkát.
Az Univerzum azt tanácsolja, foglalkozz magaddal is többet, vigyázz magadra, a saját lelkedre is. Mert ha te mosolyogsz, mindenki mosolyog. De ha kimerülsz, nem lesz erőd mosolyogni.

2. Pillangó
Te egy roppant kreatív ember vagy, tele tehetségekkel, képességekkel. Mindig nevetsz, épp ezért csak roppant kevesen tudják, milyen sérülékeny lélek rejtőzik a mosolyod mögött.
Az Univerzum azt tanácsolja, bízz jobban önmagadban, merj önmagad erejére támaszkodni, s ne hagyd, hogy legnagyobb gyengéd, az önbizalomhiány föléd kerekedjen.

3. Pillangó
Hihetetlen erős intuíciós képességgel rendelkezel, a megérzéseid remekül működnek. Néha még látnoki álmaid is vannak. Nagyon őszinte ember vagy, így sokan nem szeretnek veled beszélgetni. Hiába, az igazság fáj, s te nem kertelsz, ha ki kell mondani.
Az Univerzum azt tanácsolja, ne foglalkozz mások dolgaival, csak magaddal, s akkor sokkal könnyebb lesz az életed.

4. Pillangó
Az ellentétek embere vagy. Hol szelíd vagy, hol meg erős. A hangulatod is épp olyan, mint az időjárás, nagyon változékony. Csak a szerelemben vagy állhatatos: az érzelmeid örökre szólnak. Nem tudod sem tolerálni, sem megbocsátani az árulást.
Az Univerzum azt tanácsolja, ne foglalkozz a szomorú kis apróságokkal. Vedd magad körbe szép és vidám dolgokkal, jó emberekkel, és minden rendben lesz. 

 

via

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!