Gumicukor

Szerencsehozó talizmánok csillagjegyek szerint 

 

Mindenki hisz valamiben. Sokan abban, hogy bizonyos tárgyak szerencsét hoznak, segítenek.
Sorsfordító események előtt megcsinálunk bizonyos rituálékat, ragaszkodunk ahhoz, hogy egyes tárgyak (szerencsepénz, kabala, döglött béka, büdös zokni, lópikula) velünk legyenek.

Azonban kevesen tudják, hogy horoszkópunk szerint vannak talizmánok, amiket ha magunknál hordunk, hatásosabban segítenek, mint a nyúlláb, vagy a földről felszedett, mások által tucatszor megköpködött pénz.

Mutatom, mely csillagjegynek mit érdemes magánál hordania szerencsehozó talizmánként.


A Kos szerencsekövei a jáspis, hegyikristály, rubin. Ezekből jó, ha hord magánál. Ezenkívül talizmánként hordhat apró elefántot.

A Bika szerencsekövei a malachit, akvamarin, jáde, rózsakvarc. Hasznos, ha elkerüli a piros dolgokat, inkább a kékeket részesítse előnyben. Bármilyen talizmán hasznos lehet ami kék vagy zöld színű. Szuperül működhet egy rézből készült kis kabala is.

Az Ikrek jól járnak valami ezüst vagy arany tárggyal. Szerencsekövük a hegyikristály, achát, akvamarin, borostyán. Szerencsét a szürke, kék és lila tárgyak hoznak nekik, illetve bármi, ami a szerencseköveikből készül.

A Rákoknak a tükrök, kristályok kedveznek. Szerencsét hozhatnak a félhold alakú ezüsttárgyak, mivel a jegy uralkodó bolyhója a Hold, illetve a holdkőből készült gyöngyök is nagyon hasznosak lehetnek.

Az Oroszlán uralkodó bolygója a Nap. Olyan tárgyak hoznak neki szerencsét, amelyek vonzzák az energiát. Jó szolgálatot tehetnek nekik a régiségek: régi pénzérme, gyűrűk, régi ékszerek, valamint a nagyobb méretű szerencsekövek: citrin, tigrisszem, borostyán.

A Szűz kabalája a bagoly, a legjobb, ha agyagból van. Jó szolgálatot tehet nekik egy medál is a nyakukba, amely a szerencsekövük valamelyikéből – ametiszt, citrin, tigrisszem – készül.

A Mérlegnek ideális, ha beszerez valahonnan egy miniatűr mérleget, ami bármilyen anyagból lehet. A boldogságban segít nekik, ha zöld szerencseköveikből – jade, smaragd – gyöngyöt hordanak, az energiájukat pedig a zöld és kék tárgyak növelik meg.

A Skorpiót a béka védi meg, hordhat magánál egy aprót a táskájában. Jó szolgálatot tehetnek a vas és acél tárgyak, valamint a szerencseköveikből – akvamarin, gránát, achát – készült ékszerek.

A Nyilasnak remek kabala a szkarabeusz ami a hosszú életet jelképezi. Ezen kívül hordhat magánál patkót, vagy valami lóval kapcsolatos képet, tárgyat, viselhet ékszert a szerencseköveiből: ónixból, ametisztből, topázból.

A Bak szerencsekabalája a teknős. Ez segít neki megőrizni a nyugalmát. Jól jöhetnek a régi aranyból készült tárgyak is: edények, szobrocskák, érmék.

A Vízöntő akkor tesz jót magának, ha kristályból készült angyalt hord magával. Hordhat ékszert is, amit a szerencseköveiből – fluorit, ametiszt, borostyán, hematit – állít össze.

A Halaknak a tengeri motívumok hoznak szerencsét, mint a kagylók, korallok. Megnyugtatják a gyógynövények, a gyöngyékszerek pedig segítenek felerősíteni a megérzéseiket.

 

 

via

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!