Gumicukor

3 tárgy ami megóv minden negatív energiától

 

 

Sokszor nem is tudjuk, hogy mi történik velünk, csak azt vesszük észrem hogy élettelenek, gyengék, fáradtak vagyunk, úgy érezzük, minden reménytelen és mély depresszióba zuhanunk, máskor dühösek, agresszívak leszünk látszólag minden különösebb indok nélkül.

Ilyenkor biztosak lehetünk abban, hogy negatív energiák szabadultak fel a környezetünkben. Ezektől mielőbb érdemes megszabadulni, de még jobb, ha meg is védjük magunkat tőlük. 

Vannak olyan tárgyak, melyek használata megvédi használóját a negatív energiáktól. Ilyen a:

– só
Magába szívja a negatív töltetű energiát, eredményesen tisztít. Érdemes alkalmazni a bejáratokban, ahová sócsíkot szórhatunk, amit nem szabad megtörni, de lehet sót vízben feloldani és szétpermetezni.
A mindennapos negatív energiáktól pedig úgy szabadulhatunk meg legkönnyebben, ha veszünk egy sós fürdőt.

– gyertya
A legalapvetőbb tárgy ami segíthet a negatív energiák kivédésében. Minden háztartás létfontosságú eleme. Fogj egy fekete gyertyát, ami a védelmet, negatív energiák taszítását jelképezi, majd fogj egy fehéret ami a belső tisztaság gyertyája, s égesd. 

– füstölő
Amellett, hogy kellemes illatot csempész a lakásba és illatával jó közérzetet teremt, ateret is megtisztítja a negatív energiáktól. Legjobb hatása a levendulának, tömjénnek és a citromnak van.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!