Gumicukor

Melyik számot látod a legjobban? S vajon ez mit jelez?

 

 

 

Melyik számot látod legjobban? 8-ast? 16-ost? Netán a 12-t?
Nézd meg jól, aztán olvasd el, mit árul el a választásod rólad!

7-t láttad legjobban?
Nagy szívű, mélyen gondolkodó ember vagy. Nagy álmokat dédelgetsz, sok minden érdekel. Mindezekről tudsz is szépen, okosan beszélni, hisz temérdek ésszel vagy megáldva.Te csak akkor vagy ideges, ha a dolgok egyáltalán nem a tervednek megfelelően alakulnak. Minden más esetben fát lehet a hátadon aprítani, olyan nyugodt vagy.

13-at láttad legjobban?
Bátor, kalandvágyó, ezt mondják rólad ismerőseid, akit semmi le nem téríthet a kijelölt útról. Nagyon okos embernek is tartanak, akinek a feje folyton tele van újabbnál újabb ötletekkel. Társaságban érzed legjobban magad.

16-ot láttad a legjobban?
Te nagyon kedves ember vagy, épp ezért sok barátod, ismerősöd van. Nyugodtságod legendás, néha szeretsz elbújni a világ elől csendes magányodba. Hihetetlen erős akaratod van. Csak ritkán mérgelődsz.

8-ast láttad legjobban?
Meglehetősen aktív életet élsz, a baráti társaságod jó nagy. Dinamizmus is jellemző rád, s a nehézségektől sem 
riadsz meg. Igen, nagyon bátor vagy. Erős vezetői tulajdonságokkal rendelkezel a barátaid szerint, talán ezért is vannak folyton körülötted.

12-est láttad legjobban?
Erős a szíved és széles a vállad. Bárki megkereshet a gondjával-bajával. Saját terveidhez ragaszkodsz, semmi nem tántoríthat el a kitűzött célod elérésétől. Nagyon kreatív vagy, ezen hajlamodat valamilyen képzőművészeti ágban ki is éled. Szereted a szabad levegőt, gyakran élvezed a természetet, sétálsz, kirándulsz. Bármit elkövetsz, csak ne kelljen a lakásban kuksolnod.

9-est látod a legjobban?
A világra rendkívüli módon nyitott, aktív ember vagy. Remek humorod mindenen átsegít. Mindig tudod, hogyan fejezd ki magad. Tudod, mikor mit kell mondanod. Néha előfordul, hogy nyíltságod és szabadszájúságod bánt embereket, a magadra haragított emberekkel viszont nem nagyon törődsz. Szereted a divatot. 

 

via

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!